Snickare Stockholm

Nämnagården Bygg – snickare Stockholm

Hantverk med fokus på Kvalitet Hållbarhet Noggrannhet

Söker du en snickare i Stockholm? Välkommen till Nämnagården Bygg! Vi är din pålitliga partner för bygg- och snickeriarbeten med en passion för hantverk och kvalitet. Med bas i Stockholm erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag i närområdet.

Med vår breda erfarenhet och expertis strävar vi alltid efter att leverera resultat av högsta standard, där varje detalj tas om hand med omsorg och precision.

Snickare Stockholm

VILKA vi är

Nämnagården Bygg grundades av Oliver, en hängiven snickare med ett starkt arv av byggande från barndomen. Inspirerad av sin fars noggrannhet och sin uppväxt på en gård som präglat honom, strävar Oliver efter att leverera kvalitetshantverk till varje kund.

Snickare Stockholm

Vad vi gör

Vi på Nämnagården Bygg erbjuder ett brett spektrum av bygg- och snickeritjänster för både hemmet och företaget. Från altaner och köksrenoveringar till platsbyggda möbler och golvläggning, vi tar hand om varje projekt med precision och omsorg.

Snickare Stockholm

TJÄNSTER inom snickeri

På Nämnagården Bygg fokuserar vi på att erbjuda högkvalitativa bygg- och snickeriarbeten med en personlig touch. Vi tar varje projekt på stort allvar och strävar efter att leverera resultat som överträffar förväntningarna. Vår expertis och dedikation garanterar ett effektivt och tillfredsställande arbete varje gång. Läs mer HÄR.

Nämnagården Bygg

DUKVÄGEN 21, 168 73 Bromma
076-018 33 83
Snickare Stockholm